Start

Johanna Hedström

Skala av och starta om

Precis så är det nu där jag befinner på min livsresa. Först var det Facebook som avregistrerades, sen gjorde jag mig av med Tv:n och i dagarna försvann instagram. Tillbaka till mig, till det nära och enkla. Börja från noll utan förväntningar. Min hemsida är min utgångspunkt. Härifrån låter jag den nya tiden träda fram och ta form, ögonblick för ögonblick, i den takt som livet självt vill. Jag är här närmast mig själv, väntar, observerar och tar mina steg när tiden är mogen. Den mest värdefulla resursen vi har är vi själva.


På den här sidan hittar du:


Anteckningar som är en slags blogg/dagbok. Här reflekterar jag över den tid vi lever i och det skifte och förändringsarbete mänskligheten står inför. Det börjar hos oss själva. Därför använder jag ofta mig själv som utgångspunkt. 


Min podd, "Liv i rörelse", har jag inte uppdaterat på ett tag men du är lika välkommen att besöka den ändå och lyssna till de avsnitt som ligger ute. Vem vet, kanske jag dammar av podmicken och kommer igång igen. Inte omöjligt.


Boken "Vidare och igenom" (2017) lever också vidare. Kanske mer aktuell än någonsin då den handlar om att hantera ett liv i total förändring utan facit eller mallar att tillgå. Så här i efterhand kan jag se att jag skrev den som en förberedelse för mig själv för vad som skulle komma. Föga kunde jag ana vad mänskligheten skulle ställas inför.


Känn dig varmt välkommen att kika in här på hemsidan när du känner. 


Allt gott / Johanna


Kontakt


Uppdat 240722